DE 

Restaurant & Bar

Greatness in small amounts – our one size dishes allow you to effortlessly explore new tastes and expand your culinary horizons. At Roter Bären, indecisiveness is a virtue. As all of our dishes are served in the same size, you can compose your meal without being restricted to one main course.
We recommend a selection of three plates for an average appetite – bearing in mind the option of a forth course to satisfy your sweet tooth.
We expertly prepare our dishes arranging fresh, seasonal, and high quality products according to consistency and taste. At Roter Bären, the big picture is made up of carefully crafted small things and our very own spectacular simplicity.

 

Online Reservation

2 Jahre Roter Bären

BEI UNS STEPPT DER BÄR

Anlässlich unseres 2-jährigen Jubiläums am 9. Juni 2018, laden wir euch auf eine kulinarische Reise sondergleichen ein. Das Roter Bären Team verwöhnt euch mit einem 5-Gänge-Menü von Chefkoch Roger von Büren, mit dazu passenden Cocktail-Kreationen von unserem Barchef Alexej Dick.

Unser Angebot beinhaltet 5 unvergessliche Gänge, mit 5 Cocktail Specials, Wasser, Kaffee/Espresso. Ein bärenstarker Abend ist garantiert!

Amuse Buche. Krevetten, Acocado, Chili, grüner Pfeffer

1. Teller. Blini, Dahlschaum in Curry eingelegte Wachteleier, Spinat, Joghurt, gepickelte Gurke, Curry Crumble

2. Teller. Erbsen Minze Suppe, Krabbe, Cremè Fraiche

3. Teller. Osso Bucco Raviolo, Salsa Verde

4. Teller. Kalb, geräucherte Forelle, Salat Nicoiçe

Pre-Dessert. Pavlova, Himbeer, Basilikum

5. Teller. Opera Cake, Cassissorbet

Achtung: Plätze sind limitiert, somit gilt: First come, first serve! 

Preis pro Person: 189.-
Reservierungen sind verbindlich. Vegetarier und allfällige Allergien müssen im Voraus angegeben werden. Reservationen über: info@roterbaeren.ch

Savory

Prices per plate:

2 Plates 39.–
3th Plate +16.–
4th Plate and more +15.–

All Prices in CHF incl. VAT.

 

Chef's Table

Am "Chef's Table" im Séparée servieren wir Ihnen ein 5-Gang Menü für CHF 98.-. 

Wer gerne mit seinen Gästen unter sich sein möchte, den erwartet ein aussergewöhnliches Geschmacksvergnügen.

Reservationen nehmen wir gerne ab vier bis maximal 8 Personen entgegen: +41 61 261 0 261 oder madeleine.grieder@roterbaeren.ch

Soup

Watercress soup, quail egg, chard, joghurt

Spring vegetables

Spring vegetables, crunshy quinoa, broccoli, salsa verde vinaigrette

 

Asparagus

Asparagus from basil land, crispy egg, morrel, sorrel

Pasta

Smoked ricotta tortellini, favé beans, pine nuts, catalogna

 

Turbot

Poached turbot, white asparagus from Baden, spinach, fishfumét

 

Confit of Salmon

Confit of Salmon, watercress, horseradish, fondant potatoes 

 

Veal-paillard

Veal-paillard, serrano ham, young garlic, anchovies-mayonaisse, potato-peas-beignet, baby lettuce, parmesan

 

Lamb chops

Lamb chops, chick peas, spinachLamb chops, herb crust, bulgur, olives, artischokes, dried tomato vinaig-rette

 

Sweet / Savory

Price of dessert:

CHF 15.-

Cheese variation

CHF 18.-

Rhubarb parfait

Rhubarb parfait, white chocolate bombolino, pistachios

 

 

Créme-brûlée

Mascarpone-crème-brûlée, espresso sorbet, brandy

 

 

Cheese

Cheese variation, fruit bread, fruit chutney